2009. december 3., csütörtök

Jucó csomagja

Hát, továbbra sem jutott időm még fotózni, mert minden szabadidőmben a vásári holmit készítem. Most, hogy pici fiam bölcsis lett, és "már" csak egy apróka van itthon, kicsit több az időm. De igazából csak a délelőtt bővült néhány órával, hiszen délutánra mindenki hazaéré és mehet a verkli :)
No sebaj, mert bár én eltrehánykodom a fotózást (azért a vásár előtt megörökítem minden szépségemet), egyesek, azaz Jucó nem tétlenkedett és feltette blogjára, hogy mi mindent küldött nekem bér-eladásra :)
Én személy szerint nagyon szépnek találom a dolgait, különösen a karácsonyfás képeslap fogott meg. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én már évek óta nem küldök jeles alkalmakkor lapot a rokonságnak. Egy darabig csináltam, de igazából nem nagyon kaptam vissza senkitől. Megsértődtem... Most viszont, hogy Petrám ilyen nagy lett, és Gergő is egyre inkább érzi majd az ünnepi hangulatot, úgy gondoltam, visszatérek ehhez - az egyébként kimúló félben lévő - szokáshoz. Idén sajnos nem tudtam sk. képeslapokat készíteni, arról pedig lecsúsztam, hogy Jucótól rendeljem meg mind a 20 darabot (vagy nem? Jucó, ha olvasol, válaszolj!), mert barátnőm kislánya, Adél, december 1-én született meg, s ebből az alkalomból igényeltem Jucónál egy hímzett előkét. Most ez a prioritás:)
Szóval kár, hogy nem enyém ez a sok gyönyörűség, de azért nézzétek meg, ihletadó, szemet gyönyörködtető kis képecskék.