2010. november 18., csütörtök

Új mánia...


... a frivolitás. Mint kiderült, nagymamám rengeteg csipketerítőt készített ezzel a technikával, amit azonban egyik lánya sem tudott megtanulni, így édesanyám sem. Viszont én rájöttem, hogy tudok ilyet, és most éppen a külföldi mintaleírások rejtelmeibe ásom bele magam.

Közben kötök is, megrendelésre, egy nagyon szép csipkekendőt multikolor Soft Mohair fonalból, de sajna nem tudom megmutatni, mert elromlott a fényképező gépünk :(

Sebaj, majd megoldom a dolgot valahogy, mert szeretném, ha látnátok, hogy lesz a csomókból angyalka, a karácsonyi üdvözlőlapjaimra.

2010. november 10., szerda

Újra itt!

Nagyon régóta nem jelentkeztem, de annyira sűrű lett az életem, hogy egyszerűen nem jutott időm a blogvilágra. A nagyfiam ovis lett, a nagylányom harmadikos, a pici királylány meg bölcsis. Csak a beszoktatásokra elment szeptember első három hete...
Azóta rendet tettem a háztartásban, ami már nagyon esedékes volt, no meg a kertben, így tél előtt.
És nagy-nagy szerencsémre találtam egy szuper állást, ami közel van ovihoz-bölcsihez, szeretem a munkakört és a kollégáim is szuperek!

Most egy kisebb köteményt szeretnék mutatni, a minta neve Lacy Baktus, a fonal Soft Mohair, a szín világoskék.
Egy álom ez a fonal, és a minta is. A fotózásért külön köszönet Jusztinak!

Remélem, hamarosan újra tudok jelentkezni, addig is üdv minden olvasómnak és látogatómnak és köszönöm, hogy a hosszú hónapok alatt sem pártoltak el tőlem :)