2010. március 17., szerda

Újfent sapkák / Baby hats again

Az első két képen egy újabb horgolmány: az előző kalapka után most megpróbáltam egy egyszerű sapkát készíteni, újszülött méretben. Nem mondom, háromszor bontottam vissza, mire sikerült... Sajnos a kép nem adja vissza a színt, ami halvány orgonalila. A fotózáshoz nem tudtam modellt állítani, így egy fehér gömblámpa lett az "alany", ennek a legszélesebb részen a körmérete éppen 37 cm, szóval ideális sapka-méretezésre.
Mivel jól sikerült, Juszti fogja majd használni fotózási kellékként, ha készült rá egy horgolt virág is.

A második két kép egy még befejezetlen sapi, immár kötve, szintén Jusztinak, szintén újszülött méretben, manós designnal :) Az aljára három sor drapp passzét tettem, így szebben mutat. Ha kész, újra jövök vele.

First two photos are about a crocheted baby hat with a very easy design. Photos can't show the real color, it's soft lilac. Made for Juszti who use it as accessoire when make newborn photos. I think it needs a crocheted flower...

Second group of photos show a not-finished knitted baby hat, for Juszti again. First three row made from a soft brown yarn. When it'll be ready I'll take a post.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése