2010. április 2., péntek

:(

Ma délelőtt autóbalesetet szenvedtem... Gergőt vittem orvoshoz, amikor öszetörtem az autót. Szerencsére nem sérültünk meg, az ijedtségen kívül nem lett bajunk, viszont az autó nagyon csúnyán összetört.
Nem kívánom senkinek az élményt, egész nap szinte sokkos állapotban voltam.
Most nem sok kedvem van semmi kézimunkához (és máshoz sem), nagyon nagy veszteség anyagilag és logisztikailag is a kocsi.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom:( Szerencse,hogy Nektek nem lett semmi bajotok.Szorítok, hogy találjatok valami megoldást a kocsira.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, nagyon kedves vagy!

    VálaszTörlés
  3. jaj Zsuzsi!!! Istenem. annyira sajnálom. borzalmas lehetett. szerencsére hoyg nem esett bajotok. sajnálom az autót de azt meg lehet javítani, tudom hogy sok pénz, de fontos hogy megúsztátok. majd irsz mélt hogy mi történt? ha lesz erőd... puszi Juszti

    VálaszTörlés
  4. Zsuzsó!
    Nem voltam net közelben, és most olvasom, mi történt... Nagyon sajnálom! Remélem, hamar sikerül regenerálódnod, és visszazökkenni a rendes kerékvágásba! Puszillak

    VálaszTörlés
  5. Mindenkinek köszönöm a kedves szavait. Tudom, az a fontos, hogy nem lett bajunk, de nagyon rossz, hogy egy ilyen fontos családi dolog tönkrement. A szerelő ma küldi el a képeket a kocsiról a férjemnek, ő még nem is látta (itthon volt Jucussal).... ez még hátravan.

    VálaszTörlés